Ar žinote, kad...

 

...kadangi „Lindahls“ jogurtas yra raugintas produktas, jis itin ilgai išsilaiko net atidarytoje pakuotėje. Nors garantuotas vartojimo terminas esant atidarytai pakuotei yra 7 dienos, dažnai pasitaiko, kad produktas išsilaiko net dvi savaites!

...Švedijoje žmogus per dieną suvartoja vidutiniškai 90 ml pieno produktų su bakterijų kultūra. Daug? Netgi per mažai, jei turėsime omenyje, kad...

...rauginimo kultūros taip pat naudojamos gaminant sviestą, sūrį, raugintus agurkus, kai kurias dešras ir, žinoma, kepant raugintos tešlos duoną bei rauginant kopūstus.

 ...19 a. pradžioje savo sveikata besirūpinančios moterys plaudavosi plaukus jogurtu.

...1 kg „Lindahls“ graikiško jogurto pagaminti reikia daugiau pieno, nei 1 kg „Lindahls“ turkiško jogurto. Štai kodėl graikiškas jogurtas yra šiek tiek brangesnis.