Šokoladinis pyragas

Jums reikės:

Patiekalas ruošiamas su „Lindahls“ turkišku arba graikišku jogurtu.

300 ml „Lindahls“ jogurto
200 g margarino, kambario temperatūros
300 g cukraus
3 valg. šaukštų vanilinio cukraus
3 kiaušinių trynių
250 g tamsaus plytinio šokolado
400 g kvietinių miltų
2 arb. šaukštelių kepimo miltelių
3 kiaušinių baltymų

Ruošiama taip:

10 minučių plakite margariną, cukrų ir vanilinį cukrų.
Po vieną įmaišykite kiaušinių trynius.
Ištirpinkite šokoladą ir įmaišykite į masę.
Įmaišykite „Lindahls“ jogurtą.
Kvietinius miltus gerai sumaišykite su kepimo milteliais ir paskui supilkite į skystą masę.
Kiaušinių baltymus išplakite iki kietų putų ir atsargiai supilkite į skystą masę.

Kepama ilgoje skardoje esant 200 laipsnių temperatūrai apytiksliai 20 min.