Jogurtas su kepintais graikiniais riešutais

Jums reikės:

4 porcijoms

600 ml „Lindahls“ turkiško arba graikiško jogurto
150 g kapotų graikinių riešutų branduolių
4 valg. šaukštų sviesto
4 valg. šaukštų skysto medaus
1 arb. šaukštelio nesmulkintų, šviežių čiobrelių lapelių

Ruošiama taip:

Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kai sviestas nebespirgės, sudėkite graikinius riešutus.
Kepinkite, kol riešutai įgaus gražią šviesiai rudą spalvą.
Keptuvę nuimkite nuo ugnies ir riešutus pagardinkite čiobreliais bei medumi. Gerai išmaišykite.
Jogurtą išpilstykite į serviravimo dubenėlius ir ant viršaus užpilkite riešutų mišinį.

Patarimai:
Čiobreliai suteikia patiekalui pikantišką skonį. Jų įdėkite savo nuožiūra
Tinka kaip užkandis arba desertas

Receptą atsiuntė Elise Jörgensen, Norvegija