Vasariškos silkių salotos

Jums reikės:

Patiekalas ruošiamas su „Lindahls“ turkišku arba graikišku jogurtu.

400 ml turkiško arba graikiško jogurto
200 g šaltų virtų bulvių
100 g smulkintų krapų
200 g marinuotų silkių
3 kietai virtų kiaušinių
1 valg. šaukšto švelnių garstyčių
1 žiupsnelio druskos
8 ridikėlių
1 pluoštelio laiškinių česnakų

Ruošiama taip:

Bulves supjaustykite griežinėliais ir suberkite į dubenėlį.
Užbarstykite puse krapų ir apšlakstykite maždaug puse silkių rasalo.
Silkę supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite ant krapais pabarstytų bulvių. Kiaušinius nulupkite ir sudėkite ant viršaus.
Jogurtą sumaišykite su garstyčiomis, druska ir likusiais krapais.
Mišinį užpilkite ant kiaušinių griežinėlių.
Ridikėlius supjaustykite griežinėliais, supjaustykite laiškinius česnakus ir apibarstykite jais silkių salotas.
Prieš patiekdami palaikykite šaltai.